Posezení v kempu 21.6.

Konec školního roku a také Jarního žebříčku OB se přiblížil a tak se tradičně potkáváme před prázdninami ve SPORT kempu Kralovice. Pavel nám zde vždycky vytvoří výborné zázemí a Marta připraví bohatý program.

Letos se začínalo viz úvodní foto na lodičkách na starém koupališti pod Mariánským Týncem. Počasí mělo přijít z DE děsivé, ale naštěstí se předpověď meteorologů nenaplnila. I po návratu do kempu, kde už se připojili i rodičové bylo stále hezky jen s krátkými přeháňkami. Jako tradičně se běžel „Žrací maraton“ členů oddílu. Vyhrál největší žrout oddílu Anet a to už prý potřetí za sebou (asi jí dáváme doma málo jíst). Marta připravovala den předem do noci i další dobroty pro maraton rodičů, ale těch bylo v kempu málo, tak se ty dobrůtky snědly až při našem posezení. Hrál se „Král“ a byla pohoda. Všechny fotky a videa dáváme SEM.

Škoda za tak malou účast dětí i rodičů. Na druhu stranu se objevili i skalní členové oddílu jako Hanka s Mírou a za to mají palec nahoru. No, nejdéle jsme v kempu vydrželi jen 3 a to do 23 h. Už další den nás čekaly závody ŽB na Eduardu v Krušných Horách. Prázdniny začínají, tak si je užijte. Závodní sezóna je ale až do podzimu v podstatě „nekonečná“. Ať se vám všem daří,

Marta a Martin

X